December 24, 2008

Kés/alatt - 6. évad

Az elismert amerikai sorozat 2009. január 6-án folytatódik Amerikában, hogy újabb 9 részen át borzolja a kedélyeket. Nagyon remélem, hogy a sorozat ismét képes lesz megütni a tőle elvárt (és megszokott) színvonalat, ami valljuk be, az ötödik évadban kissé kiveszett a szériából.

A promó képek és az előzetesek mindig magukban hordozzák azt a bizonyos Nip/Tuck-feelinget, bár maga a sorozat is továbbra is jól teljesítene!
Aki nyomon követi a sorozatot egészen az elejétől, az jól tudja, hogy a promók alapján óriási változások köszöntenek be a sorozat maradék 27 részben, amikor is véget ér a sorozat. Aki szétnéz a Kés/alatt hivatalos weblapján, az gyorsan kiderítheti, hogy a promók ismételten hazudnak, és nincs okunk kétségbe esni a főszereplőket illetően. Ezen már meg sem lepődünk, a reklámok mindig csalnak, ez van.

Alább láthatók a promóciós képek (nagyobb méretért tessék kattintani!).
Az ötödik szezon jellegzetes szimbóluma egy angyali szárnyait levetett nő volt (ezzel is jelezve azt a közhelyet, miszerint Los Angeles, az angyalok városa sem egy eldorádó), a színek közül pedig a sárga és a kék dominált.
A hatodik évad ismét extravagánsra sikeredett, azt hiszem, ezt a képek és a kétféle előzetes videó bizonyítja. A promó videók alatt hallható remek zenét pedig Kanye West-nek köszönhetjük. A dal címe Flashing Lights.


Íme a két promó videó:

No comments:

Post a Comment