August 5, 2009

Komfortos mennyország trailer

Az Oscar-díjas Peter Jackson új drámájában nem akármilyen témát és színészgárdát választott: Alice Sebold The Lovely Bones című regénye egy olyan lány története, akit brutálisan megerőszakolnak és meggyilkolnak, majd a mennyországból követi nyomon családja sorsát, azonban Susie gyilkosa a család többi tagjára is kiveti hálóját.
A film főszereplője a zseniális Saoirse Ronan, aki a Vágy és vezeklésben, tulajdonképpen harmadik nagyjátékfilmjében olyan elsöprő alakítást nyújtott - 13 évesen -, ami mellett egyszerűen nem lehetett semlegesen elmenni, jutalma egy Oscar-jelölés volt. A további szereplők között felbukkan Rachel Weisz, Mark Wahlberg és Susan Sarandon, illetve Stanley Tucci is.
A film az Oscar-mezőnyben debütál az USA-ban december 11. napján.

A trailer igazán remekül sikerült, egyetlen kivetnivaló talán, hogy minden második előzeteshez a House of Cards zenéjét használják, ami már kissé unalmas az Appaloosa, a Hideg nyomon és az Elcserélt életek után. Ez az izzasztóan remek 3 perc úgy gondolom, már most meghatározta a jövő évi legjobb 10 film egyik fellépőjét.

Az előzetes alatt hallható kísérteties dal pedig a Cocteau Twins agyszüleménye, címe Alice.





*Csernák Ákos

No comments:

Post a Comment